Logg inn

Forslag til Årsmøte til Hånes IF

Skrevet av Tor Einar Pedersen

Årsmøtet til Hånes IF er klubbens viktigste møteplass. Dette er arenaen der alt fra budsjett til klubbens planer for 2024 blir bestemt. Et nytt styre skal velges, og deres ansvar vil være å implementere beslutningene som tas på årsmøtet.

Som medlem i Hånes IF, har du en unik mulighet til å påvirke disse beslutningene ved å delta på årsmøtet 12 feb. 2024. Din stemme er viktig for de sakene som diskuteres og avgjøres der. I tillegg kan du øve større innflytelse ved å sende inn egne forslag til årsmøtet.

Hvem kan foreslå saker?

Alle medlemmer i Hånes IF har rett til å sende inn forslag til saker de ønsker behandlet på årsmøtet. Så lenge forslagene er i tråd med norsk lov, vil de bli presentert på møtet.

Trenger du assistanse til å utarbeide eller formulere et forslag, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i styret.

Fristen for innsending av forslag er satt til 31. Jan 2024. Dette gir styret tid til å forberede saken før årsmøtepapirene publiseres senest 5. Feb 2024. Vår forberedelse kan innebære kontakt med forslagsstilleren eller utarbeidelse av en anbefaling fra styret om saken.

For å sende inn forslag, vennligst bruk skjemaet som følger med innkallingen til årsmøtet.

Vi ser frem til å møte deg på årsmøtet i mars!

Med vennlig hilsen,

Styret i Hånes IF

Forslag til Årsmøte 2024
Navn
Navn
Fornavn
Etternavn

Maximum file size: 134.22MB

Legg igjen en kommentar