Fotball

Hånes idrettsforening er en breddeklubb som skal tilrettelegge for at alle barn fra skolealder som ønsker å spille fotball, uavhengig av ambisjonsnivå skal ha mulighet til dette hos oss.

Siden 2022 har Hånes IF og Tveit IL inngått en samarbeidsavtale.

Som resten av idretts Norge kjenner vi også på utfordringer i forhold til antall medlemmer. For at HIF skal kunne gi barn og unge på Hånes muligheten til å kunne spille fotball lengst mulig og best mulig var vi nødt til å gjøre noen endringer. Et sportslig samarbeid med Tveit IL ble løsningen, Og selv om vi bare er i oppstartfasen ser vi at dette bærer frukter.

Sammen skal vi gjøre hverandre gode!!

Sportslige hilsener,

Kenneth Arntsen, Leder, Fotballgruppen

• Årets ildsjel 2024

Nominer Årets ildsjel, fra HIF?

• Ny trener i klubben?

Som ny trener i klubben er det mye man skal finne ut av. Vi har derfor samlet all nødvendig informasjon i en og samme fane.

• Bli en del laget; slik får du tilgang til å bidra på nettsiden i HIF!

Alle trenere/foreldrekontakter som ønsker artikkeltilgang kan registrere seg som bruker på Hanesif.no

• Fotballhelg på Solvika!

Hånes IF inviterer alle spillere i barnefotballen som spiller på Hånes IF og Tveit IL til en spennende fotballhelg på Solvika. Formålet med helgen er å skape fotballglede og fremme utviklingen til spillerne. Dette tilbudet er GRATIS for alle medlemmer av Hånes IF og Tveit IL og vi håper å se så mange spillere som…

• ST. Hans på Hamresanden

Bli med på feiringen 😊