Logg inn

Kjære håndballfamilie,

Som leder for håndballgruppen ønsker jeg å sende dere en sportslig hilsen fylt med entusiasme, stolthet og målrettet engasjement.
Vårt fremste mål er å skape et sportslig og menneskelig verdisett som preger både spillere, foreldre, trenere, ledere og klubben som helhelt. Vi ønsker å være et forbilde for fair play, respekt og lagånd, og et sted hvor alle kan møtes og gledes sammen. Vi oppfordrer alle spillere, trenere, foreldre og støttespillere til å omfavne disse verdiene og la dem være veiledende i alt vi gjør på og utenfor banen. Ved å handle i tråd med disse prinsippene, vil vi skape et trygt og inkluderende miljø der hver enkelt kan utvikle seg som håndballspiller og som person.

Klubbens visjon er å være et ledende håndballmiljø som fremmer utvikling, suksess og glede for alle barn og unge i bydelen vår. Vi ønsker å skape et fundament der våre spillere kan vokse og blomstre både individuelt og som en del av et lag. Sammen vil vi jobbe hardt for å forbedre våre ferdigheter, bygge gode, solide håndballmessige kunnskaper og utvikle den indre lidenskapen som driver oss mot suksess. Vi tror på at gjennom hardt arbeid, dedikasjon og samarbeid kan vi nå nye høyder og oppnå våre felles mål.
Frem for alt ønsker vi dog at alle som kommer til håndball i Hånes IF går hjem hver dag fra trening og kamp fylt med gøye opplevelser og gode minner skapt sammen med gode venner!

Sportslige hilsener,

Nicklas Lindland Roest

Leder, Håndballgruppen

Nyheter fra håndballen

 • Klubbdager hos Anton Sport

  Klubbdager hos Anton Sport

 • Bilde av et styrerom.

  Forslag til Årsmøte til Hånes IF

  Årsmøtet til Hånes IF er klubbens viktigste møteplass. Dette er arenaen der alt fra budsjett til klubbens planer for 2024 blir bestemt. Et nytt styre skal velges, og deres ansvar vil være å implementere beslutningene som tas på årsmøtet.

 • Seier til Hånes jenter 14

  Håndballjentene vant på bortebane over Vindbjart.

 • Årets ildsjel 2024

  Nominer Årets ildsjel, fra HIF?

 • Endelig er sesongen i gang 😀

  Endelig hjemmekamp – Åpen kiosk

 • Ny trener i klubben?

  Som ny trener i klubben er det mye man skal finne ut av. Vi har derfor samlet all nødvendig informasjon i en og samme fane.