Logg inn

Velkommen til Hånes IF som ny trener!

Vi er utrolig glade for at du har valgt å bli en del av trenerteamet i Hånes IF. Vi forstår at det kan være mye å sette seg inn i som ny trener i klubben, og derfor har vi samlet all nødvendig informasjon du trenger for å komme i gang.

Her vil du finne alt fra hvordan du skaffer en politiattest til hvordan du kan bestille utstyr for ditt lag. I tillegg har vi noen spesifikke krav for trenere:

  • Politiattest: Du må ha en gyldig politiattest før du kan starte som trener.
  • Trenerattest og Grasrottrener Kurs: Fullfør nødvendige kurs og sertifiseringer som kreves av klubben og Norges idrettsforbund.
  • Medlemskap: Du må være medlem av Hånes IF og betale den årlige kontingenten.

Politiattest

Innmelding i klubben

Før du kan begynne som trener i Hånes IF, er det viktig at du blir medlem av klubben. Vi tilbyr alle våre trenere et støttemedlemskap til en svært redusert pris.

Dette medlemskapet gir deg ikke bare muligheten til å være en aktiv del av klubben, men det sikrer også at du er dekket av klubbens forsikringer og har tilgang til alle nødvendige ressurser. Medlemskapet er en forutsetning for å kunne starte opp som trener, så sørg for å melde deg inn så snart som mulig. Innmelding via minidrett.no

Medlemskapet koster for trenere kr 100,-

Tilgang til webside

Betaling av kontingent

Lagring av informasjon

Bestilling av trenerutstyr

Rolle og Ansvar

Trenerattest (30-minutters e-kurs)

Kurs